Kurpitsa-kakussa on vaalea pohja ja lakritsi-sitruunatäyte.

Kääretorttupohjat: (1,5 pellillistä)
6 munaa
2 ¼ dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl perunajauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta

Kostutus:
2,5 dl maitoa
1,5 tl vaniljasokeria

Lakritsitäyte:

20 kpl Kick-patukoita
3, 5 dl kuohukermaa
3 3/4 dl Flora Vispiä tai vispikermaa
3/4 dl vaniljakreemijauhetta

Keitä pilkottuja Kick- patukoita kattilassa kuohukerman kanssa, kunnes karkit ovat sulaneet. Kaada vaahdotusta varten valmiiksi kulhoon. Anna olla jääkaapissa yön yli. Vatkaa lakritsikastike ja flora vispi, johon lisäät vaniljakreemijauhetta ja yhdistä ne keskenään.

Kerrosten välissä : 1 prk sitruunatahnaa eli lemon curdia

Päällä: 1 dl kuohukermaa
ja 750 g oranssia sokerimassaa.

Koristeena: 2 Kick-patukkaa ja
sokerimassaa, joka on värjätty vihreällä pastavärillä