400 |
g |
jauhelihaa |
1 |
dl |
ruiskorppujauhoja |
2 |
dl |
kermaviiliä ja desi vettä |
2 | salottisipulia + 1 tl öljyä | |
2 | munaa | |
1 |
tl |
yrttisuolaa |
1 | tl |
mustapippuria 1/3 tl valkopippuria |
Täyte: |
||
1 |
prk |
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina |
6 | aurinkokuivattua tomaattia | |
½ |
ruukkua |
tuoretta basilikaa |
Laita korppujauhot, munat ja kermaviili kulhoon, sekoita ja anna turvota. Hienonna sipuli ja laita päälle tilkka öljyä. Kypsennä mikrossa minuutin ajan. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle. Levitä valutetut fetajuustokuutiot, tomaattisuikaleet ja basilikasilppu murekkeen keskelle. Nosta sivut täytteen päälle.
Paista 200-asteessa uunin keskiosassa n.40 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.