1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
mustapippuria myllystä
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta myllystä
suolaa

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 prk tomaattipyrettä
100 g tuoretta pinaattia hienonnettuna 
 n.1/2 l vettä
100 g purkkiherneitä
200 g rakettispaghettia
150 g juustoraastetta

Paista jauheliha. Mausta mustapippurilla, Pasta Rossa-mausteseoksella ja suolalla.
Laita kattilaan silputtu valkosipuli, tomaattipyree, hienonnettu pinaatti, vesi, herneet ja spaghetti, kiehauta. (Älä keitä) Lisää jauheliha.
Kaada seos uunivuokaan. Sekoita joukkoon osa juustoraasteesta, ripottele loput pinnalle.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Ohje on Hellapoliisilta