"Flip In Hiustenpidennys on uutuustuote Suomessa. Pidennys on todella helppo ja nopea tapa saada pitkät ja tuuheat hiukset. Flip In Hiustenpidennys on helppo kiinnittää itse. Pidennyksessä oleva langan pituus säädetään sopivaksi tekemällä lankaan solmu ja pidennys laitetaan omien hiusten päälle. Omat hiukset nostetaan esiin kamman avulla jolloin Flip In Hiustenpidennyksen kiinnityskohta jää omien hiusten alle piiloon. Kiinnitys ei näy eikä vahingoita omaa hiusta ja pysyy hyvin kiinni. Flip In Hiustenpidennyksen avulla saat upean hiustenpidennyksen helposti eikä tarvitse käydä kampaamossa."

Katso tästä Flip In kiinnitysvideoita.

Pakkauksessa on yksi hiusosio jonka leveys on n.30cm ja pituus 45cm ja se riittää koko pään pidennykseen. Hinta on 148€. Flip In Hiustenpidennys on tehty 100% aidosta Indian Remy hiuksesta joka on parasta hiusmateriaalia. Remy hiuksessa hiussuomut ovat samaan suuntaan joten hius ei mene helposti takkuun. Lisätietoa aitohiusten värjäämisestä ja käsittelystä löytyy tuotetietosivulta.

Hankin em. pidennykset Dream Hairilta.


ENNEN

JÄLKEEN

Hiukset on todella nopea ja helppo laittaa. Ainoastaan suoristusraudalla suoristamiseen meni aikaa. Omat hiukseni ovat hieman luonnonkiharat ja ne nousivat päältä, joten silotin ne raudalla. Netistä tilatessa vain on vaikea saada juuri oikeaa sävyä. Lanka ei tunnu päässä ikävältä ja hiukset tuntuvat pysyvän ihmeen hyvin. Helppoa! www.dreamhair.fi