Ensimmäisenä testissä Flowers huulikiilto, sävy Rosa. Huulikiillossa on  orkidea-uutetta ja antioksidanttista E-vitamiinia, jotka suojaa ja rauhottaa huulia.Tuote oli helppo levittää ja on kaunis huulilla. Tykkään applikaattorisiveltimistä, niillä saa tasaisen tuloksen , mutta väriä tulee kerralla aika vähän. Huulikiillon pitäisi viilentää, mutta en huomannut sellaista. Mikäköhän tarkoitus viilentävällä huulikiillolla on? Koostumus on juuri sopiva. Hinta 12,99€, ainakin netissä tuote on nyt tarjouksessa, 8,56€. www.bottegaverde.fi Saatavana on 3 eri väriä, tämä Rosa ja Powder puff sekä Bronze.Kokeilin myös kahta wet and dry luomiväriä, sävyjä Intense shadow ja natural charme. Sävyjä on yht. 11. Luomivärissä oli ihan hyvin pigmenttiä. Luomivärillä pitäisi pystyä tekemään myös rajaukset. Kokeilin tehdä rajauksen vihertävällä sävyllä. Väriä sai hieroa aikalailla ennen kuin se tarttui. Rajauksesta tuli kyllä ihan kaunis. Väreissä on aktiviraaka-aineina e- vitamiini ja jojobaöljy. Vaalea sävy oli kaunis helmiäinen, jossa on myös kultaa. Laitoin väriä myös kulmaluulle.
Tässä vaaleampi sävy luomilla.


Tätä runsaspigmenttistä luomiväriä voi käyttää myös kosteutettuna. Silloin se antaa peittävämmän lopputuloksen.Ylläolevan meikin tein kostutetulla siveltimellä. Luomia ei voi silloin pohjustaa puuterimaisilla tuotteilla, joten meikki karkaa päivän mittaan luomivakoon. Kaunis, kiiltävä lopputulos oli joka tapauksessa. Mielummin käytän näitä tuotteita kuivana. Jos kastelee koko siveltimen ja hieroo sitä luomiväriin, värin pinta menee kovaksi.

Luomivärit on tarjouksessa vaan netissä www.bottegaverde.fi 8,99€.

Huom. Vuodatuksessa on tauko huomisesta eteenpäin n. viikon verran. Sinä aikana ei voi kommentoida postauksia eikä kirjoittaa uusia.