Luin Ellien Facebook- sivuilta, että kynsikalvoja voi laittaa myös itse. Pakkohan niitä oli kokeilla! Tilasin leopardikuvioiset kalvot varpaankynsiin kynsitaivaasta: www.kynsitaivas.com . Todella kaunis lopputulos :) Laittaminen oli helppoa ja nopeaa. Kalvot ovat suht edullisia. Varsinkin jos pysyvät niin kauan kun luvataan. Pysyvyys on kiinni toki myös siitä kuinka huolellisesti ne itse laittaa. Ainoa minkä koin hankalaksi (sekään ei kyllä haittanut sillä käytin saksia), oli ylijäämien viilaus, sillä kalvo on niin pehmeää. Palaan kertomaan kuinka kauan kalvolakkaus pysyi.

Tässä kiinnitysohjeet: 

1. Puhdista kynnet

Pese kädet huolellisesti ja poista kynsilakka. Kynsi johon koristekalvo kiinnitetään pitää olla täysin puhdas ja kuiva. Rasva ja muut jäänteet kynnen pinnassa heikentävät kalvon pysyvyyttä, joten pyyhi kynnet kynsilakanpiostoaineella vaikka kynsissäsi ei lakkaa olisikaan!

2. Valitse kynsiesi kokoon sopivat koristekalvot

Koristeakalvolevyssä on 20kpl  eri kokoisia kalvoja, jotta jokainen löytäisi omiin kynsiinsä sopivat kalvot. Jos kalvot tuntuvat suurilta, voit muotoilla niitä saksilla ennen kiinnitystä (HUOM! Pidä kalvo kiinni taustassaan muotoilun ajan, ettet vahingoita kalvon liimapintaa!)

Valitse aina mielummin hieman kynttäsi pienempi kalvo, sillä kalvoa ei saa kiinnittää kynsinauhojen päälle

3. Lämmitä kalvolevyä huistenkuivaajalla n. 5-10 sekuntia

4. Irroita sopiva kalvo levystä ja asettele se paikalleen

Painele kalvo tiiviisti kiinni kynteen aloittaen keskeltä ja päätyen reunoihin. Painele huolellisesti ja rauhallisesti, jotta kalvosta tulee mahdollisimman pysyvä.
Taita yli jäävä osa kynne alle odottamaan viilausta. Huomioi että kynnen alle ei saa jäädä ryppyja tai ilmakuplia

5.Katkaise kalvot lasiiilaa käyttäen

Viilaa lasiviilalla kynsien alle taitetut ylijämäkärjet pois. Viilaa taaksepäin suuntautuvin vedoin

6. viimeistele halutessasi kirkkaalla päälyslakalla

Lasiviilalla ja päällyslakalla voit myös jälkihoitaa uusia kynsiäsi.
Jos kalvo lähtee hieman nousemaan kynnen kärjestä sen voi painaa takaisin ja viilata kiinni. Jäkihoito viimeistellään päällyslakalla.