Sain kokeiltavaksi Max Factorin uuden tuuheuttavan ja silmiä kirkastavan Eye Brightening Tonal Black Volumising ripsivärin. Kyseessä on sävytetty musta ripsiväri. Ruskeille, sinisille ja vihreille silmille on oma ripsiväri. Max Factor hyödyntää tässä tuotteessaan valoa heijastavien partikkelien teknologiaa, jotta silmien väri kirkastuisi. Partikkelit asettuvat ripsien pinnalle ja toimivat pienien peilien tavoin vangiten ja heijastaen valoa. Sävytetyillä värihelmillä korostetaan silmien väriä.  Ne vaihtavat valkoisen valon tiettyyn valon väriin.
Päätin testata uutuutta laittamalla toiseen silmään tavallista mustaa ripsiväriä. Vasemmassa silmässä on Eye Brightening Tonal Black Volumising- ripsiväriä. Jännä, että kuvassa vasen silmä näyttää hieman vihertävältä. Luonnonvalossa ero tosiaan näkyi! Se ei kyllä ole kovin dramaattinen, mutta sen kyllä huomasi. Silmän väri oli kirkkaampi. Pienen pienet hileet näkyivät vain läheltä katsottuna.
Mielenkiintoinen tuote ja hieno idea! :) Korostaisin vielä silmien omaa väriä ruskealla luomivärillä.  
Oikeassa silmässä on Max Factor 2000 Calorie Mascaran Curved Brush eli taivuttava ripsiväri. Kuvassa näkyy hyvin ero; oikean silmän ripset on taivutetun näköiset. Testasin aiemmin muitakin versioita

Ripisväriulee myyntiin1.8 ja ovh. on 12,90€

www.nordiccosmetics.fi