Testasin aiemmin Pro Lash + ripsiseerumin. Jutun löydät täältä: http://www.makeups.fi/blog/3432004/prolash-ripsiseerumi/
Jos haluat tuplatehoa, kokeile mascaraa. Tuplapakkaus sisältää 2 mascaraa. Mascarat ovat vedenkestäviä, tahraamattomia, kihartavia ja ripsiä kasvattavia.

Volume Curls Collagen Mascara  (mascaran valkoinen puoli) Kaartaa ripset kauniisti ylöspäin. Sisältää ripsiä ravitsevaa kollageenia, joka tuuheuttaa nopeasti ripset. Levitystä helpottaa suuri harja. Laita ensin tätä ripsiväriä. Lisää niin monta kerrosta kuin haluat. Tämä on samalla ripsiä ravitseva ja tuuheuttava tuote, joka lisää ripsien pituuskasvua ja aktivoi huonokuntoisia karvatuppia, raviten niitä kollageenilla ja vitamiineilla. Hyväkuntoinen, ravittu ripsi ei putoa ja siksi myös tuuheus alkaa näkyä jo 2-3 vkon kuluttua käytön aloituksesta. Poistetaan normaalilla meikinpuhdistus aineella ja lämpimällä vedellä, älä hiero. Ei varise, eikä ärsytä silmiä.

 

Magic Lengthening Extension Mascara  (musta puoli)
 

Ripsiä pidentävää kasvuseerumia sisältävä ripsiväri, antaa lisäpituutta jopa 80% välittömästi. Aminohapot ja entsymit vahvistavat ripsiäsi ja estävät ripsien tipahtelua. Ravintoaineet saavat ripsesi voimaan paremmin ja pysymään pidempään elinvoimaisina, siksi ripset alkavat tuuheutua muutaman viikon käytön jälkeen. Vahvistaa, pidentää ja tuuheuttaa ripsiä. Levitä 2-3 kerrosta, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

Laitoin ensin siis mascaran valkoisessa päässä olevaa mascaraa. Siinä harja on hieman pienempi kuin mustassa ripsivärissä. Väri kuivuu aika nopeasti ja tekee ripsistä kovat niin kuin vedenkestävät mascarat yleensä. Itse koin, että toista mascaraa on helpompi lisätä kun ei anna ripsivärin kuivua ihan kokonaan. Muuten ripsien erottelu voi olla hankalaa. Tietysti voit myös harjata ripset ripsiharjalla/kammalla. Mascaran koostumus on aika ohut, joten kerroksia tarvitaan useampi. Tämän ripsivärin pysyvyys on huippuluokkaa! Testasin tämän jumpassa, sateessa, saunassa ja vesipuistossa. Ripsiväri pysyi todella hyvin. Ja mikä on loistavaa :tuote lähtee todella hyvin pois ihan pelkällä lämpimällä vedellä. Ja mikä parasta: mascara hoitaa ripsiä ja saa ne kasvamaan. Tämä on hyvä tuote juuri nyt kun imetän pienempää lastani ja ripset katkeilevat helposti. Kun talvi tulee ja lunta vihmoo vaakasuoraan, tämä ripsiväri ei petä! Suosittelen :)
2X6 ml mascara maksaa 149€. Mascaraa myy Jemima niminen verkkokauppa. Lisätietoa: www.jemima.fi