JT-Cosmetics maahantuo ja jälleenmyyy Mia Secret- tuotteita. Verkkokaupan löydät osoitteesta: http://www.jtcosmetics.fi/ Jt-Cosmetics on myös Facebookissa: http://www.facebook.com/JTCosmetics

Sain kokeiltavaksi Mia Secret Glitter Ink -kynsilakan, värin hopea ja Ultra Gloss Top Coatin.

Hilelakka sopii myös geeli- ja akryylikynsille. Se on plussaa! Itselläni kun on geelikynnet. Lakkasin kynteni ensin violetilla lakalla ja sitten Mia Secretin Glitter Ink- lakalla. Lakka on koostumukseltaan mukavan ohutta ja helppo levittää. Hilelakka kannattaa painella kynnelle, jotta kynteen saa myös isompia hileitä. Pullo on iso, 15 ml, siitä pidin. Hintakin on edullinen, vain 4,95€. Lakka myös kuivui nopeasti. Ainoa mitä jäin kaipaamaan on tuoteseloste pullon kyljessä. Sain Jt-Cosmeticsin kautta tiedon, ettei lakoissa ole formaldehydia eikä hartsia.

 

Lakkasin myös varpaan kynnet em. hilelakalla. Lakka toimii hyvin sellaisenaan tai koristelakkana. Suojasin lakkauksen Ultra Gloss Top Coatilla. Sekin on riittoisassa 20ml:n pullossa ja hinta myös 4,95€. Päällyslakka kuivui nopeasti ja antoi kiiltoa. Lakka ei kellastu.Tämäkin lakka sopii myös rakennekynsille.