Käytössäni on parhaillaan Natuviven Essentials sarjan tyrni- linjan tuotteet. Ne on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Meikin puhdistukseen käytän Sea Buckhtorn Cleansing moussea, päivittäin aamu- ja yövoidetta ja kerran- pari viikossa kuorintavoidetta.   

Meikinpuhdistusaine vaahtoaa mukavasti. Tuote sisältää C-vitamiinia. Se ei ärsytä eikä tee ihosta yhtään kiristävää. Se poistaa meikin todella hyvin. Olisi kiva jos sarjassa oilsi myös kasvovesi. 150ml maksaa n. 10€.

Päivävoide on kivan kevyt eikä tuki huokosia. Se on raikas ja ihanan tuoksuinen! :) Voide sisältää tyrniöljyä ja C-vitamiinia. Sopii hyvin meikin alle eikä "mene" rullalle. 50ml maksaa n. 14,50€  Yövoide sisältää myös hellävaraisia, kuorivia AHA-happoja. Hinta n. 15€.

Kuorinta-aineessa on mukavan pienet rakeet. Se sisältää luonnollisia kasviöljyjä. Kuorinta on myös ihanan tuoksuinen ja kosteuttava. 50ml maksaa n. 8€.

Eli kohtuuhintainen ja hyvä sarja kyseessä. Ihon sävy on kirkastunut näitä tuotteita käytettäessä. Luomukosmetiikkaahan Natuvive ei ole, vaan luonnonkosmetiikkaa. Raaka-aineista 80% on luonnosta eikä tuotteet sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Tuotteita saa apteekeista.

Täältä voit lukea lisää jos kiinnostuit: http://www.natuvive.com/fi 

Huom.! Osallistu ao. Natuviven tuotearvontaan :)