Bottega Verde on toiminut jo 40 vuotta. Se on yksi Italian johtavista kosmetiikkavalmistajista. Sillä on yli 6 miljoonaa asiakasta sekä yli 300 myymälää Italiassa. Bottega Verde kehittää, valmistaa ja myy aktiivisiin kasviainesosiin perustuvaa kosmetiikkaa. Saatavilla on yli 700 erilaista tuotetta. Bottega Verde haluaa tarjota kuluttajille parasta luonnosta, turvallisesti. Ennen markkinoille tuloa uusille tuotteille tehdään kliiniset ja dermatologiset testit. Herkälle ja aralle iholle tarkoitettujen tuotteiden tulee lisäksi läpäistä hypoallergisuustestit.
Suomessa liikkeitä on Tampereella, Helsingissä ja 3.7.2012 alkaen myös Vantaalla, kauppakeskus Jumbossa. Tuotteita saa tilata myös nettikaupasta: www.bottegaverde.fi

Sain testattavaksi Ihohuokosia supistavan BB-meikinpohjustusvoiteen. BB- voidehan on tyypillisesti monitoimituote, joka kosteuttaa, toimii meikin alla tai sellaisenaan ja sisältää uv-suojan.


Bottega Verden BB-meikinpohjustusvoide lupaa häivyttää ihon pieniä virheitä, aknearpia ja peittää suuria ihohuokosia jättäen ihon tasaiseksi. Tuotteen sisältävä leväuute vähentää ihon talineritystä kirkastaen sekä supistaen ihohuokosia. Kehäkukka- ja rautamyrttiuutteet rauhoittavat ihoa hyaluronihapon antaen sille tarvittavaa kosteutta. Voide sopii kaikille ihotyypeille.  Voidetta  leviteään joko sormenpäillä tai peitevoidesiveltimellä. Sitä voi käyttää joko meikkivoiteen sijaan tai laittaa vain alueille, jotka halutaan peittää.
 15ml:n tuubi maksaa 18€

Kokeilin tuotetta silmämeikin pohjustukseen, meikkivoiteen alla ja sellaisenaan. Voide piti silmämeikin hyvin paikoillaan. Käytin tuotetta kohtiin joissa ihohuokset ovat suurempia; nenään, leukaan ja poskipäille. Voide täyttää hyvin ihohuokset, joten ne eivät näy niin selvästi. Tämä toimisi varmasti hyvin rasvaisen ihon meikinalusvoiteena. Kovin kuivalla iholla tasaista jälkeä ei luultavimmin saa jos tuotetta käyttää koko kasvoilla. Pidän luonnollisesta ja heleyttävästä meikkivoiteesta. Minun makuun tämä on sellaisenaan käytettynä liian matta. Mutta pohjustukseen tuote soveltuu todella hyvin.  Itse käyttäisin tätä kun haluan meikiltä kestävyyttä esim. meikkivoiteen alla ilta- tai juhlameikissä.