Sain kuukausi sitten kokeiltavaksi Jurliquen kosmetiikkatuotteita.

"Jurliquen perustana ovat luonnollisuus, tiede ja innovaatiot. Jurlique on australialainen yritys ja se on perustettu vuonna 1985. Jurlique viljelee itse omia raaka-aineita orgaaniseen ja biodynaamiseen viljelyyn keskittyvällä maatilallaan Adelaide Hillsissä Etelä-Australiassa. Kaikessa toiminnassa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita."

Olen käyttänyt aamuin illoin Rosewater Balancing Mistiä ja Skin Balancing Face Oilia. Rosewater Balancing Mist on kosteuttava suihke, jota voi suihkuttaa kasvoille aina halutessaan. Skin Balancing Face Oilia laitetaan 2-3 tippaa kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

Ruusun tuoksuinen suihke kosteutti, virkisti ja tasoitti ihon sävyä. Öljy tuoksuu aivan ihanalle. Se on riittoisaa ja sopivan kevyttä. Iho on silmin nähden paremmassa kunnossa. Ihon sameus ja kuivuus on poissa. Tuntui kuin olisi käynyt kauneushoitolassa, kun hieroi öljyn kasvoille ja laittoi päälle kosteuttavaa suihketta. 

Ihastuin tuotteisiin täysin ja aioin käyttää niitä jatkossakin.

 Jurlique Facbookissa: https://www.facebook.com/Jurliquefinland Sieltä löydät myös tietoa jälleenmyyjistä.

Jurlique Finlandin sivut: http://www.jurlique-skincare.fi/ (eivät ole vielä valmiit, mutta siellä on linkki myös kansainvälisille sivuille)