JÄLKEENENNEN


JÄLKEEN

"Suosittu Pro Lash + ripsienkasvuneste on uusiutunut ja saanut suuremman

pakkauskoon lisäksi entistä tehokkaamman koostumuksen. Ripset saavat voimaa ja

lisäpituutta jo viikon käytön jälkeen. Suurempi pakkauskoko ja tehokkaampi koostumus

takaavat pitkäkestoista ja tehokasta ripsienkasvua, vahvistumista ja tuuheutumista.

Pidempään käytettynä ripset saavat tarvitsemansa lisäravinnon seerumista ja se näkyy

ripsien tummentumisena, sekä tuuheutumisena. Hyväkuntoinen ripsi ei putoa.

Seerumi aktivoi karvatupessa myös lepäävät ripset, uuteen kasvuun.

Sisältää luonnollisia karvatupen aktivoivia aminohappoja,mm. 10 erilaista.

Riittoisa pakkauskoko 6 ml.
Käyttö:

Sivele ripsirajaan siveltimellä aamuin ja illoin. Anna hetki kuivua -voit myös kevyesti hieroa seerumin ihoon, nopeuttaaksesi imeytymistä. Ripsiväriä voidaan käyttää tämän jälkeen aivan normaalisti. Jos et käytä silmämeikkiä, levitä seerumia myös päivällä.

Suositellaan käyttöä 2-3 krt/pvä maksimaalisen ripsienkasvun saavuttamiseksi käytön alkuvaiheessa, jos olet käyttänyt jo aiemmin kasvunestettä 2 krt/pvä riittää hyvin.

Käytä kasvuseerumia aina puhtaalle iholle.

Ainesosat: 100% luonnollinen entsyymi "EPM", 10-amino-happoja, karvatuppien kasvutekijä, tislattu vesi, vitamiinit, laventelin eteerinen öljy, luonnon kasviydin, hyaluronihappo, kosteuttaja."
Käytin seerumia aamuin illoin. Jos seerumia laittaa liikaa, se valuu silmiin ja kirvelee ja kuivunut seerumi näkyy ripsisssä. Kun seerumia laittaa maltillisesti, se ei ole este silmämeikin käytölle. Imetän, joten ripset ovat (hiusten ohella) hieman kärsineet: ne ovat ohuntuneet ja niitä lähtee irti enemmän kuin ennen. Jo viikon käytön jälkeen tilanne korjaantui ja ripset jopa tummuivat. Parin viikon käytön jälkeen huomasin, että ripset olivat myös pidentyneet, paksuuntuneet ja tuuhentuneet. Tummentumisen huomaa selvästi. Ripset eivät pidentyneet dramaattisen paljon, mutta olen todella tyytyväinen siihen etteivät ripset enää irtoile ja ne ovat tuuheammat kuin ennen.
Kuvissa ripset ovat ennen ja jälkeen kuukauden käytön. Ripsiväriä laitoin ainoastaan ripsien kärkiin jotta kasvu näkyisi.
Tuote maksaa 119€. Se voi tuntua korkealta hinnalta, mutta ripsienpidennykset tulevat pidemmän päälle paljon kalliimmiksi. Eritisesti tuote saa plussaa siitä ettei se sisällä lääkeaineita.

Prolash+ ripsiseerumia saat tilattua Jemima verkkokaupasta : http://www.jemima.fi