Pääsin testaamaan Mariacos lips lifting- huulihoitoa  tp Nail Loungessa. www.tpnaillounge.fi Kiinnostuin hoidosta, koska se on turvallinen vaihtoehto ilman pistoksia. Ainoa este hoidolle on aktivivaiheessa oleva huuliherpes tai valoallergia.

Huulihoidon luvataan muotoilevan, täytelöittävän, nuorentavan ja kosteuttavan huulia sekä silottavan ja pehmentävän mahdollisia huulten ympärysjuonteita. Myös huulten väri kaunistuu. 

Toimenpiteessä huulille levitetään hyaluron-nestettä, joka vähentyy iän myötä. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, joten se  kosteuttaa tehokkaasti huulia. Hyaluron auttaa solujen uudistumisessa. Kotihoitotuote hoitaa huulia ja vilkastuttaa verenkiertoa turvottaen huulia.

Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä sarjahoitona, hoito voidaan tehdä 2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan.

Ensin kävin makuulle hoitotuoliin. Sain suojalasit silmilleni ja huulet puhdistettiin. Pumpulipuikolla levitettiin reilu kerros hyaluron-nestettä ja neste imeytettiin uv- valolla. Sama toistettiin yhteensä 5 kertaa. Hoito kestää reilut 5 min. Toimenpide ei tuntunut miltään, ainostaan uv-valo lämmitti. Hoidon jälkeen huulille levitettiin kotihoitotuotetta, se kihelmöi hieman. Kotihoitotuotetta voi laittaa huulille kolme kertaa päivässä. Sen lisäksi kannattaa hoidon jälkeen laittaa huulirasvaa.

 

Ensimmäinen huulihoito Nail Loungessa maksaa 57€ ja se sisältää kotihoitotuotteen. Sitä seuraavat kerrat ovat 25€ eli varsin edullisia. Voit ostaa myös 6:n kerran sarjakortin, joka sisältää kotihoitotuotteen, hintaan 167€.

Nail Loungen löydät myös Facebookista!

 

 

Ennen:

 

 

1. hoitokerran jälkeen:

 

 

3. hoitokerran jälkeen:

 

 

Hoito tosiaan kosteutti huulia. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen rohtumat olivat poissa ja huulten väri oli kirkkaampi. Kotihoitotuote oli tehokas. Laitoin sitä aamulla huulikiillon alle ja huulista tuli täyteläisemmät. Vielä ensimmäisen hoitokerran jälkeen huulten täyteläisyydessä ei ollut kovin suurta eroa lähtötilanteeseen.

Mutta jo toisen kerran jälkeen eron huomasi. Laitoin ahkerasti myös huulirasvaa, joka tuntui imeytyvän normaalia paremmin.

Kolmannen eli viimeisen hoitokerran jälkeen huulissa huomaa selkeän eron. Pienet juonteet ovat poissa, väri on kaunis ja huulet kivan "pulleat".

Voisin ottaa sarjahoidon talvella, kun kuiva sisäilma tekee huulet kovin rohtuneiksi.Suosittelen hoitoa esim. ennen juhlia. Huulipuna näyttää hyvin kosteutetuilla huulilla hyvältä. Samoin ennen huulten kestopigmentointia kannattaa ottaa Lips lifting- sarjahoito