"Natuviven lemongrass käsivoide sisältää raikastavaa sitruunanruohouutetta ja E-vitamiinia." Voide on mukavan kevyt, mutta silti hyvin kosteuttava. Ei jätä käsiä tahmeiksi ja kuivuu nopeasti. Tuoksu on raikas ja erilainen. Pari ystävääni testasivat käsivoidetta ja tykkäsivät sen raikkaasta tuoksusta. Hedelmäiset tuoksut on enemmän mun juttu, mutta nehän ovatkin makuasioita.Käsivoide on kyllä näillä pakkasilla ihan must!  60 ml n. 7€.

"Virkistävä suihkugeeli sisältää sitruunanruohouutetta ja pantenolia. Puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon." Iholle jää pesun jälkeen raikas tuoksu. Suihkugeeli kosteuttaa ihoa aika hyvin, mutta saisi kosteuttaa vielä ehkä hieman enemmän. Suihkugeeli, 300ml, maksaa n. 9€.  

Pink grapefruit eli verigreippi vartalovoi on ihanan tuoksuinen ja mun mieleen. Oon aika laiska käyttämään vartalovoiteita, siksi niissä pitää olla houkutteleva tuoksu. Ne jää käyttämättä myös jos kuivumista joutuu odottelemaan. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole, vaikka voi onkin paksua. Ksoteuttaa hyvin ja iholle jää kiva raikas tuoksu.250 ml  n. 14€.


Natuviven tuotteistahan n. 80-95€ on luonnosta, riippuen tuotteesta. 
Tuotteissa ei ole parabeeneja, hajusteita eikä mineraaliöljyä. Tuotteita saa apteekeista. 
Tuotearvontaan voit osallistua tästä: http://www.makeups.fi/blog/4252879/natuvive-arvonta-/