Lukijani toivoi Jane Iredalen meikkejä testattavaksi. Kokeilin kolmea eri tuotetta: BB- voidetta, poskipunaa ja kuultohuulipunaa.Jane Iredalen meikit ovat mineraalimeikkejä. Niissä ei siis ole talkkia, mineraaliöljyjä eikä parabeeneja. (markkinoilla on myös mineraalimeikkejä, jotka eivät niitä oikeasti ole).

Kokeilin Jane Iredalen BB-voidetta, sävyä BB5, joka on keskivaalea, lämmin ja sopii hyvin punaisuuden peittoon. Sävy on minulle juuri oikea. Vaihtoehtoja on 6 erilaista. Aina voiteista ei sitä täydellistä sävyä löydy, mutta nyt ei sitä ongelmaa ollut. (Kahta voidetta voi myös sekoittaa keskenään oikean sävyn löytämiseksi) Voidetta kannattaa testata leukapieleen. Ei siis käteen, joissa ihon sävy on usein tummempi eikä kaulalle, jonka iho on vaaleampi.

Meikkivoide on todella riittoisaa! Sitä tarvitsee vain vähän. 50 ml maksaa 59€. Vaikka hinta hieman kirpaisisi, voide kestää käytössä pitkään.

Meikki ei tunnu iholla ja se peittää todella hyvin. Lopputulos on kuitenkin luonnollinen.

Ihastuin tähän tuotteeseen täysin. Tuoksukin oli raikas. BB- voide myös hoitaa ihoa. Meikin hoitavuus perustuu farmakologisen tason mineraaleihin, kuten titaanioksidiin, sekä sinkkioksidiin lisättynä merestä saataviin mineraaleihin, jotka ovat erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle elintärkeitä.

Suojakerroin on SPF 25. Voide ravitsee, suojaa, hellii sekä kirkastaa ihoa samanaikaisesti. Voiteessa yhdistyvät meikkipohja, peitevoide, aurinkosuoja SPF 25, kosteusvoide ja anti-aging samassa tuotteessa. Ensimmäistä kertaa peitevoiteen voi jättää laittamatta. Peittävyys oli huipputasoa.

Kaikki tuotteet ovat myös hajusteettomia. Se on allergisille hyvä juttu. 

Tuote on Kauneus&Terveys- lehden BB-voiteiden testivoittaja, enkä ihmettele. Tässä tuotteessa tuntee luksuksen.

Poskipunia on 13 eri sävyä. Kokeilin kylmää sävyä "Barely Rose". Poskipunat koostuvat samoista aineista kuin meikkipohjat, eivätkä ne sisällä FD&C väriaineita. Punat ovat runsaspigmenttisiä. Jotkut sävyt sisältävät jopa 24- karaatin kultaa! Poskipuna oli kauniin ja luonnollisen sävyinen. Se levittyi tasaisesti ja lopputulos oli kaunis. Poskipunan hinta on 33,50 (2,8g). 

Testasin myös Just Kissed- kuultopunan sävyä Montreal. Se näyttää kovin tummalta, mutta on huulissa kauniin luonnollinen. Ihastuin erityisesti tuotteen herkulliseen tuoksuun, joka muistutti aika paljon Coca Colaa. Punissa on UV suoja SPF 18. Kosteuttajana toimii jojoba-öljy, joka muistuttaa ihon omaa talia. Ne sisältävät myös huulien ohutta ihoa suojaavaa ja hoitavaa sinkkioksidia, mehiläisvahaa sekä kastor-kasvin öljyä, joka pehmentää ihoa.

Tämä puna sisältää myös kosteuttavia, kollageenia parantavia peptidejä. Eteeriset öljyt ovat sitruunasta ja mandariinista, ne kuorivat huulia. Karitevoi, auringonkukanöljy ja avocado pehmentävät sekä kosteuttavat. En ole yleensä huulipunien ystävä ja varsinkin talvella ne tuntuvat kuivattavan huulia. Tämä puna ei sitä tee, päinvastoin. Huuleni eivät ole lainkaan kuivat kun olen käyttänyt tätä lähes päivittäin. Syynä on, että ne eivät sisällä huulista kosteutta imevää petroleumia ts. vaseliinia eivätkä öljyteollisuuden ainesosia. Puna maksaa 31€ (2,3g).
Kuvan meikissä käytin em. tuotteita. 


Omat Jane Iredalen tuotteeni ovat täältä: www.naturalshop.fi