Nämä ihanuudet teki Päivi tp Nail Loungesta. Minulla ei ole ollut pitkään aikaan valkoista ranskalaista manikyyriä. Sitä olikin jo ikävä! Aina pitää olla kuitenkin jotain pientä koristetta. ;) Tällä kertaa laitettiin hopeaa hilettä. Päivi myös taiteili geelistä kauniit kukat muutamaan kynteen. Omista kynsistäni on tipit jo kasvaneet pois eli minulle tehtiin vain omien kynsien vahvistus geelillä.

Tiedäthän tunteen, kun katsot kynsiä että onpa ihanat ja heti seuraavana päivänä geeli nousee kynnen pinnalta. Pahimmassa tapauksessa tippi repeytyy irti, kynsi halkeaa tai lähtee kokonaan irti. Päätät viilata kynnet itse pois etkä mene ottamaan uusia. Joskus voi käydä niinkin, että kynnet ovat kuin perunapeltoa tai todella paksut ja epäsymmetriset. Ikävää on myös jos joudut kärsimään inhottavaa polttavaa kipua, kun kynsiä viilataan poralla. Minä tiedän!

Käytyäni ensimmäistä kertaa Nail Loungessa, päätin etten ikinä enää mene minnekkään muualle!  Hyvä kynsiteknikko on löytö! Nail Loungessa saan luonnollisen ohuet, kauniit ja ennen kaikkea kestävät kynnet.

tp Nail Lounge sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. www.tp-naillounge.fi Saman katon alta löydät kattavat kauneuspalveut.