" Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä tehoseerumi soveltuu loistavasti yökäyttöön sellaisenaan tai lisäämään yövoiteen tehoa. Uvâge yöseerumi kehitettiin palauttamaan heleää hohtoa ja nuorekkuutta aikuiselle iholle. Voiteen teho perustuu rypäleisiin, jotka suojaavat ihoa sen ikääntymistä edistävien vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta raviten tehokkaasti. Erityisesti rypäleuutteen ja soijalesitiinin antioksidanttiset vaikutukset yhdistettynä siitepölyjohdannaiseen stimuloivat epidermiksen soluissa esiintyvän proteiinin synteesiä, mikä vähentää ihon pieniä ryppyjä ja pitää huolen ihon kimmoisuudesta sekä ihon pinnalla olevan sarveiskerroksen elinvoimasta. Tuotteen sisältämät rypälesokerit ja hunaja tarjoavat syväkosteutusta ja silkinpehmeyttä iholle.
Viinirypäleiden käyttö kosmetiikassa alkoi 1700-luvulla, jolloin niitä käytettiin Ranskan hovissa tekemään ihosta heleän. Rypäleet sisältävät runsaasti erilaisia ravitsevia raaka-aineita. Niiden hedelmäliha ja kuoret sitältävät polyfenoleita, vitamiineja, antioksidantteja, flavonoideja, sokereita, mineraalisuoloja, anthosyaniineja, kuituja ja hedelmähappoja. Rypäleiden siemenet sisältävät linoleenihappoa, joka on elintärkeä rasvahappo ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä. Kosmeettisesti käytettyinä rypäleet pehmentävät ja kirkastavat ihoa sekä ennaltaehkäisevät vapaiden radikaalien haittavaikutuksia iholla.
Ihotyyppi: Kaikenikäiselle iholle, erityisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle, kaikille ihotyypeille.
Vaikutus: Elastisoiva, kosteuttava, ravitseva, anti-age.
Käyttöohjeet: Levitä seerumia puhdistetuille kasvoille ennen nukkumaanmenoa.
AKTIIVIRAAKA-AINEET: Filagrinol, Jojobaöljy, GPC,  Rypäle, punaviiniköynnös (Vitis vinifera), rypälesokeri, Lipex L'sens ja hunaja”
Seerumi muistuttaa aika paljon koostumukseltaan tavallista voidetta. Seerumi ei tuoksu juurikaan. Se on riittoisaa. Kosteusvoiteen kanssakaan tämä ei ole liian tujua. Nyt kun ilmat ovat viilenneet, tehoseerumi on tarpeen. Ihoa ei kiristä. Tuoksua jäin kaipaamaan. Seerumi kuivui nopeasti eikä jättänyt epämukavaa, tahmeaa tunnetta iholle.