400

g

jauhelihaa
1

dl

ruiskorppujauhoja

2

dl

kermaviiliä ja desi vettä
2   salottisipulia + 1 tl öljyä
2   munaa
1

tl

yrttisuolaa
1 tl

 

mustapippuria

1/3 tl valkopippuria

 

Täyte:
 

1

prk

feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
6   aurinkokuivattua tomaattia
½

ruukkua

tuoretta basilikaa

Laita korppujauhot, munat ja kermaviili kulhoon, sekoita ja anna turvota. Hienonna sipuli ja laita päälle tilkka öljyä. Kypsennä mikrossa minuutin ajan. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle. Levitä valutetut fetajuustokuutiot, tomaattisuikaleet ja basilikasilppu murekkeen keskelle. Nosta sivut täytteen päälle.

Paista 200-asteessa uunin keskiosassa n.40 minuuttia