Heippa lukijat!

Blogissa on ollut hieman hiljaista johtuen muutamasta pienestä reissusta. Lapset ovat myös olleet flunssassa. Itse olen vieläkin toipilas. Mutta tässä tulee päivitystä pitkästä aikaa. Ensin muutama oma "kauneusvinkki" ja sitten Me Naiset- lehdestä poimittuja julkkisten ja lukijoiden kauneusvinkkejä.

Joskus tuntuu siltä, että vaikka meikkivoide on ohut, niin silti meikki jää epätasaiseksi. Ja vaikka meikivoidetta laittaisi kuinka vähän, näyttää meikatulta. Syynä on ihon kuivuus. Kerran viikossa kannattaa kuoria iho ja käyttää kosteuttavia naamioita. Yksi hyvä vinkki on laittaa yöksi kunnon kerros(siis todella paljon, kasvot saa olla ihan valkoiset voiteesta) kosteusvoidetta kasvoille. Kuivalle iholle ei kannata käyttää matta- eikä jauhemasia meikkivoiteita. Ja puuteria kannattaa välttää. Sitä voi sipaista vaikka vain poskipunan alle kiinnnittämään meikin.

Jos kasvoille ilmestyy näppyjä vaikka et ole vaihtanut meikkivoidetta tai ihonhoitotuotteita, syy voi olla likaisissa siveltimissä/meikkisienissä. Myös tyynyliina kannattaa pistää vaihtoon. Fairy on hyvä aine siveltimien pesuun, myös marseillesaippua soveltuu siihen. Markkinoilla on myös desinfioivia suihkeita, joilla voi poistaa pöpöt siveltimistä. Sitä ei kannata käyttää kuitenkaan meikkisienille eikä applikaattorisiveltimille.

Julkkisten kootut vinkit

Iho: - Tämä minua huvitti; Leukaheltan saa pois vetämällä nahat teipillä niskaan.Kyseessä on siis kuvauksissa käytetty kikka. Ei kannata ehkä lähteä bilettämään tämmöisen operaation jälkeen. Mahtaa nimittäin olla hauska näky kun tanssiessa toinen teippi irtoaa :D

- Samaan sarjaan menee nämä vinkit; kiinnitä roikkuvat silmäluomet luomivakoon laitetun ripsiliiman avulla.

- Tee ohimoille tiukat pikkuletit ja kiinnitä tiukasti taakse.

Näitä em. vinkkejä on pakko kokeillla ihan silkasta mielenkiinnosta! ;)

- Sekoita kahvinpuruja ja oliivi-/manteliöljyä ja kuori sillä pakaroiden ja reisien iho. Pitäsi tehota aineenvaihduntaan.

- Tätä vinkkiä on tulllut nuorena itsekkin testattua eli hammastahnaa näpyille. Kuivattaa tehokkaasti

- Hiusten kiiltosuihke saa sääret hehkumaan

- Klassikko: peräpukamavoidetta silmäpusseille

Sheivaus: Hiusten syvähoito ennen säärikarvojen ajelua pehmentää karvoja ja helpottaa sheivausta.

Kulmakarvat: - Niiden paikkaa voi vaihtaa tai ne voi peittää kokonaan paperiliimalla (anna kuivua), meikkivoiteella ja puuterilla. Hmm.. onkohan paperillima terveellistä iholle..?

- Kulmakarvat voi laittaa ojennukseen värittömällä huulirasvalla tai hiusgeelillä. (lakka käy myös)

- Yksi julkkis värjää kulmia hiusväreillä. Sitä ei tosin suositella.

Ripset: Taivuta ripset lämpimässä vedessä lämmitetyllä lusikalla. Lusikka asetetaan ripsien tyveen ja painetaan sormella vastaan. Kuulostaa haastavalta.. Täytyy kokeilla. Kuulemma ulkonurkat saa paremin taivutettua lusikalla kuin taivuttajalla. Tosin kapeita taivuttajia myydään tähän tarkoitukseen.

Huulet: -Tämäkin on ilmeisesti ( ja toivottavasti :D )  kuvausvinkki ;) Ylähuuleen saa täytettä pumpulitupolla.

Hiukset: -Tumma juurikasvu menee piiloon ripsivärillä. Vedenkestävä on kätevä myös sateella.  -Malliaikoinani itselleni laitettiin juurikasvuun tummaa luomiväriä.

-Kevyt vartalovoide tai huulirasva sopii käytettäväksi vahan sijaan.

- Tee päähän löysä nuttura ja laita pikkuhousut yöksi päähän, saat kauniit lainekiharat.

Kynnet: - Piilota mustan kynsilakan lohkeamat tinneritussilla

- Käytä ripsiliimaa ranskalaisen lakkauksen apuna. Levitä sitä kynsien kärkiin ja anna kuivua ja lakkaa sitten valkoisella. Pysyykö lakka siten paremmin?

Meikkaus: - Hiuslakka kiinnittää meikin (sopiikohan hiuslakka iholle?)

-Tätä en kyllä kokeilisi itse: puuterimaista hiusväriä voi käyttää meikkinä luomilla, poskilla ja huulilla. Hui!

- Poskipunasudista kannattaa ottaa varsi pois, niin siitä saa paremman otteen. - Itse taivutan pitkävartista ripsiväri- ja eyelinersivellintä. Niin sillä on helpompi meikata

-Huulipunaa voi käyttää poskipunana

Siitä vain testailemaan! :)