Olen kokeillut Bemer- hoitoa Nail Loungessa useamman kerran. www.tpnaillounge.fi

Kyseessä on laite, joka parantaa mikroverenkiertoa. Bemeristä voisi kirjoittaa vaikka kuinka pitkän tekstin, mutta yritän kertoa sen hyödyistä lyhyesti.

Eli mitä hyötyä toimivasta mikroverenkierrosta sitten on? Se parantaa mm. aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista, veren jakautumista, vastustuskykyä, paranemisprosesseja, unenlaatua, suoritus- ja keskittymiskykyä... Se voi myös vähentää lääkkeiden tarvetta.

Bemer on täydentävä hoitomuoto. sillä voidaan hoitaa mm. allergioita, reumaa, astmaa, diabetesta, ihosairauksia, migreeniä, erilaisia kiputiloja, tuki- ja liikuntaelin sairauksia, unihäiriöitä, haavoja jne. jne.

Hoidon jälkeen olo on jotenkin ihmeen rentoutunut ja rauhallinen. Nukun myös aina hoidon jälkeen todella hyvin. Vaikka mitään sairauksia ei olisikaan, Bemeriä kannattaa kokeilla, sill äse edistä terveyttä. Sen voi myhdistää Nail Loungessa esim. hierontaan. Bemer tehostaa hieronnan vaikutusta.

Laitteita on erilaisia ja myös eläinten hoitoon tarkoitettuja.

Bemer on turvallinen. Sitä käyttää mm. Suomen alppimaajoukkue ja se on käytössä mm. Sairaala Ortonissa. Bemer on käytössä lukuisilla muilla vastaanotoilla ja klinikoilla. Sen voi myös vuokrata kotiin. Täältä löydät Nail Loungen Bemer- hinnaston: http://www.tpnaillounge.fi/bemer--terapia

Maahantuoja järjestää luentoja Bemerin toimintaperiaatteesta ja sen vaikutuksista kehon hyvinvointiin. Jos olet kiinnostunut voit ilmoittautua Päiville, niin hän varaa sinulle sinne paikan.  p..044-2136606/ Nail Lounge

Bemerin nettisivuilta löytyy kattavasti tietoa Bemer- terapiasta:  www.bemer-partner.com/paivipilves