2000 Calorie on Max Factorin ikoninen ripsiväri, joka antaa ripsille dramaattista volyymiä. Se on ollut meikkitaitelijoiden suosikki jo kahden vuosikymmenen ajan. Juhlan kunniaksi ripsiväri saa uuden pakkauksen ja vedenkestävän version. Saatavilla on myös Curved Brush eli taipuisuutta antava versio, josta raportoin myöhemmin.

Aiemmin testasin 2000 Calorieta, joka lupaa dramaattista tuuheutta perinteisellä kuituharjalla.

 

Tänään oli hyvä päivä kokeilla myös uutta vedenkestävää 2000 Calorie Waterproofia, kun lunta tulee vaakatasossa. Ripsiväri kesti hyvin pitkän ulkoilun ajan. Ripsiväri oli tummentanut alaluomea vain aavistuksen. Tätä käyttäisin tunteikkaissa  juhlissa, kuten häissä ja ristiäisissä, lumipyryssä ja rannalla.

 

Pidän kumisia enemmän näistä kuituharjoista. Ripset saa eroteltua toisistaan helpommin. Nämä harjat eivät ole myöskään liian isoja. Ripsien taivuttamisen jälkeen ripset eivät suoristu, kuten usein käy kun laittaa ripsiväriä. Väri on kuivuessaan hieman kovaa, joten muoto säilyy hyvin. Kannattaa antaa värin kuivua kunnolla ennen uuden kerroksen levittämistä, muuten ensimmäinen kerros lähtee harjan mukana pois. Näistä ripsiväreistä pidin. Hintakin on sopiva.

Uudet versiot ja Water Proof- mascara ovat saatavilla kaupoissa 1.3.2012 alkaen. Ovh. 10€.