Lushilta saa nyt ihania Joulutuotteita! :) Niihin voit tutustua täällä: http://www.lush.fi/tuotteet/joulutuotteet-2

Itselläni on Snowfairy- suihkugeeli. Se on pinkkiä ja sisältää pieniä hileitä. Tuoksu on makea ja siitä jää iholle ihana tuoksu. 250g:n pullo maksaa 17,95€.  Huom. tuotetta on saatavilla vain rajoitetun ajan. Ainoa miinus tulee parabeeneista.

Tilasin myös Rudolf- tuorekasvonaamion. Niihin olen koukussa, ihania! Kyseinen naamio pehmentää ihoa ja sen sisältämät kurkku ja aloevera rauhoittavat ja vähentävät punoitusta. Kaura ja kalamiini rauhoittavat pakkasessa kärsineitä kasvoja, Luomulaventeli ja vihreäteejauhe toimivat loistavina antioksidantteina. Oli hauska yllätys, kun purkin sisältä löytyi punainen nenä! :D Naamion annetaan vaikuttaa 5-10min. Ihosta tuli ihana pehmeä. Ainoa miinus huonosta levitettävyydestä. Ongelma ratkesi sillä, kun lisäsin naamioon hieman vettä kun otin sitä kädelle. Naamiot valmistetaan tuoreena ja käsityönä Suomessa. Kaikki muovipakkaukset on jo kertaalleen kierrätettyjä ja ne voi kierrättää uudelleen. Lushin purnukat voit viedä kauppaan kierrätettäväksi. Viidestä tyhjästä purkista saa yhden kasvonaamion veloituksetta! :)

Nyt kipin kapin tilaamaan helposti Joululahjat netistä! Paketin mukana tulee aina joku testeri, 1-2 kpl. Testaamalla tuotteita voi löytää uuden suosikkituotteensa. Tuotteita saa testata myös paikan päällä Lushin liikkeessä joka sijaitsee Helsingin keskustassa  Asematunnelissa.