Kävin Nail Loungessa www.tpnaillounge.fi kokeilemassa hedelmähappokuorintaa. "Happohoito on erittäin tehokas menetelmä monenlaisten iho-ongelmien hoitoon. Se mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin ongelmiin. Hoidon aiheet: epäpuhdas akne-iho, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, arvet, rypyt, hyperpigmentaatio, samean väsynyt iho, rosacea ja couperosa. Happokuorinta uudistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.
Hoito sisältää ihotyypille ja ongelmalle sopivan hapotuskäsittelyn, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona 7 - 10 päivän välein 4 kertaa, mutta jo yksi hoitokäsittely on nopea ihoa uudistava ja näkyviä tuloksia antava. Hoito kestää tunnin ja maksaa 68€".

Hoito alkoi puhdistuksella. Sen jälkeen levitettiin parafiininaamio. Sitä käytetään höyrytyksen sijaan ja se olikin paljon miellyttävämpää ja lämmin naamio tuntui mukavalta. Sitten ihosta puhdistettiin epäpuhtaudet raudalla. Ainoa mikä ei ollut miellyttävää oli hapon levitys. Kirvely ei tosin kestä kauan. Naamion ajan kasvoja ja hartioita hierottiin. Minua ilahdutti erityisesti se, että hartiahieronnassa käytettiin voimakkaita otteita. Hoidon lomassa nypittiin ja värjättiin myös kulmat. Lopuksi laitettiin voide sekä kasvoille, että huulille. Hoidon jälkeen olo oli rentoutunut ja ihon väri oli kirkastunut. Seuraavien muutamien päivien ajan  iho tuntui tarvitsevan lisäkosteutta.