Löysin kaupasta Pirkan Creme Brulee- täytesuklaata. Linkki tuotesivulle: http://www.pirkka.fi/tuotteet/61216-pirkka-creme-brulee-taytesuklaa-150-g . Työkaveri vihjaili, että voisin tehdä heillekin kakun. ;) Löydettyäni tuota suklaata, päätin kokeilla miten se sopisi juustokakkuun. Ja todella hyvinhän se sopi! Kakku vähän kärsi kuljetettuani sitä skootterilla.

Pohja: 

n. 200g Digestive keksejä

100g voita

Laita irtopohja- vuoan pohjalle leivinpaperia. Murskaa keksit. Sulata voi ja lisää se keksimurun joukkoon. Levitä seos vuoan pohjalle tasaisesti ja laita jääkaappiin.

Päällinen: 

 

8 tl liivatejauhetta

300 g Pirkan Creme Brulee- täytesuklaata

n. ½ dl Sokeria

4 dl Kermaa

400 g Maustamatonta tuorejuustoa

Vaahdota kerma. Sulta suklaa miedolla lämmöllä mikrossa. Lisää joukkoon tuorejuusto, sokeri ja sulatettu suklaa. Sekoita 8 tl liivatejauhetta ohjeen mukaan nesteeseen. Lisää seos ohuena nauhana täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle. Hyydytä kakkua kylmässä mieluiten seuraavaan päivään. Päälle laitoin mustaa glitteriä.