Aluksi on tunnustettava yksi asia: en pidä yhtään tatuoinneista. Lähinnä niiden värimaailman takia. Jos saisin valkoisen glitterillä höystetyn kuvan, niin ottaisin heti. Sitten törmäsin näihin ihaniin Ines de Castilhon ihokoruihin. Löysin ne verkkokaupasta nimeltä Olennainen. Nerokas ja mieleenpainuva nimi muuten. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.olennainen.fi Osa koruista on malliltaan tatuointimaisia, mutta todella herkkiä ja kauniita. Tilaus oli tehtävä ja kaapissa odottaa koru jonka nimi on Jaipur. Se on valkoinen ja siinä on glitteriä, yllättäen. ;)

Ihokorujen suunnittelija Ines de Castilho on työskennellyt ranskalaisissa muotitaloissa, mm. Diorilla. Ihokorumalliston luotuaan hänestä on tullut Ranskan asustesuunnittelun arvostettu tekijä. Hän haluaa näillä naisellisilla tuotteilla tuoda naisille kauneutta ja iloa elämään.Koru pysyy iholla keskimäärin 4 päivää, voit uida, peseytyä, saunoa, urheilla eli tehdä kaikkea sitä mitä muutenkin tekisit. Tuotteet on allergiatestattu ja valmistettu käsin Ranskassa.

Sain testattavaksi ihokorujen Rolls Royce- mallin: Niagara Pearlsin. Käytin sitä tyttäreni syntymäpäivillä. Mitään muita koruja en kaivannutkaan.

Koru oli uskomattoman kaunis!

 
 

Irrotin ihokorun varovasti ja hitaasti taustapaperista ja asettelin huolellisesti iholle. Koru irtosi helposti paperista ja oli helppo kiinnittää iholle. Moni vieras ihasteliva korua. Iho pitää olla kuiva ja puhdas. Koru pysyi suihkussa käynnistä huolimatta. Neljän päivän jälkeen en raaskinut heittää sitä pois. Voisikohan korun kiiinnittää uudestaan esim. iholiiman avulla? Ainoa miinus on korun kertakäyttöisyys.

Kyseinen koru maksaa 54,90€.

Olennaisesta saat tilattua myös kauniita alusvaatteita.