1 pkt (500 g) voitaikinaa
250 g lämminsavulohta
1 keitetty kananmuna
1 ¼  dl keitettyä riisiä
¼ dl ruohosipulia
½ dl tilliä
1 prk kermaviiliä
valkopippuria

Voiteluun: munaa

Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön. Poista kalasta nahka ja ruodot. Leikkaa kala pieniksi paloiksi.

Keitä kananmuna. Leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä riisi. Silppua ruohosipuli ja tilli. Yhdistä kaikki aineet kulhossa. Rouhi joukkoon lopuksi hieman valkopippuria.

Kauli voitaikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi. Levitä toiselle puolelle täyte ja nosta toinen puoli taikinasta kanneksi. Nipistä reunat yhteen. Voitele munalla. Pistele piirakkaan reikiä haarukalla.

Paista 200 asteessa 25-30min.