10 (85 g) |
kuivattua aprikoosia |
1 dl (60 g) | kuivattuja karpaloita |
1 dl (65 g) | suolapähkinöitä |
5 (45 g) | pipareita |
200 g | tummaa suklaata |
50 g | voita |
Pinnalle |
tomusokeria |
Paloittele aprikoosit ja murenna piparkakut. Sekoita aprikoosipalat, karpalot, suolapähkinät ja piparkakkumurut keskenään.
Sulata voi, siirrä kattila liedeltä ja sulata joukkoon paloiteltu suklaa. Lisää muut ainekset, sekoita ja anna jäähtyä.
Lusikoi puolet seoksesta leivinpaperin päälle ja kääri paperin avulla noin 25-30 cm pituiseksi tiiviiksi pötköksi. Muotoile toinen suklaasalami ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi kovettumaan . Pyörittele tomusokerissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.