Leopardikynteni kestivät todella hyvin. Pidin niitä 6 viikkoa. Olisivat varmasti pysyneet vieläkin kauemmin, mutta kasvuraja alkoi näkyä.

Siksi päätin kokeilla kauniita pinkkejä pitsikalvoja. Lopputulos on ihana!

Tässä vielä kiinnitysohje uudelleen: Pyyhi kynnet kynsilakan poistoaineella. Valitse sopivan kokoinen kalvo. Lämmitä kalvoa hiustenkuivaajalla n. 5-10 sekuntia. Irroita kalvo levystä ja painele se huolellisesti paikalleen. Viilaa ylijäämät kärjestä lasiviilallla alaspäin suuntautuvin vedoin.. Laita 2 kerrosta väritöntä lakkaa.

Kokeilin pystyykö kalvoja pienentämään, kun kalvon on osin jo kiinnittänyt. Koin haastelliseksi sovittaa kalvoa, koska taustapaperi on valkoinen. Kiinnitin kalvon ensin kynsinauhan kohdalta ja leikkasin reunoilta ylimääräiset pois. Hyvin sujui.

Vinkki: voit leikata kalvot puoliksi. Saat lisää kalvoja. Jos joku sattuu irtoamaan, on varakalvoja valmiina. Isoja kalvoja saisi tosin olla kaksi paria.

Kynsikalvot pysyvät hyvin. Ei tarvitse lakkailla kynsiä joka toinen päivä. Kalvot on helppo ja nopea laittaa. Voit vaikka hemmotella äitiä tai hyvää ystävää. Toivoisin kalvoihin yksivärisiä, aikuiseen makuun sopivia sävyjä.