Sain kokeiltavaksi Bottega Verden Body+ seerumin. 

"Body+ seerumi on kehitetty erityisesti niille, jotka etsivät nopeaa ja tehokasta hoitoa venymis- ja raskausarville. Tuotteen sisältämien vaikuttavien raaka-aineiden ansiosta tuote on tehokas ja vaikutukset pitkäkestoisia. Peptidi-yhdiste Vanistryl™ tekee ihosta elastisen auttaen ennaltaehkäisemään raskausarpien syntymistä ja Bronzing S.F™ edistää ihon melaniinituotantoa saaden jo olemassaolevat arvet häipymään. Pipetillä varustettu kätevä pakkaus mahdollistaa tuotteen levityksen suoraan ongelmakohtiin.

Jokaisen naisen elämässä tulee aikoja, jolloin iho altistuu niin suurelle rasitukselle, että se menettää luontaisen elastisuutensa ja “repeää”. Sen seurauksena ihoon ilmestyy juovia, joita kutsutaan raskausarviksi. Suurimmat syyt niiden muodostumiseen ovat painonvaihtelut ja raskaus. Hyvä keino ehkäistä näiden merkkien syntymistä on käyttää ihon elastisuutta parantavia ja kiinteyttäviä tuotteita. Body+ -hoitosarja on erityisesti kehitelty raskausarville. Se sisältää aktiiviraaka-aineyhdisteitä, jotka tarjoavat tuloksia lyhyessäkin ajassa.

Käyttöohjeet: Levitä seerumia ongelmakohtiin. Älä huuhtele. Body+ seerumi raskausarville toimii erinomaisesti sellaisenaan, mutta sen tehoa voidaan vielä parantaa käyttämällä sitä yhdessä muiden sarjan tuotteiden kanssa. AKTIIVIRAAKA-AINEET : Vanistryl™, Bronzing S.F™ Peptide ja Hyaluronihappo"

Kokeilin seerumia 4:n viikon ajan raskausarpiin. Body +:aa on helppo annostella ja se kuivuu nopeasti. Tuoksu on sama, hieman "merellinen", kuin monissa selluliittivoiteissa. Tuoreimmat arvet eivät enää punoita. En sitten tiedä olisivatko ne ajan kanssa (5kk) muutenkin vaalentuneet vai onko syy tässä tuotteessa. En usko, että mikään muu kuin laser voisi poistaa kokonaan niinkin suuria ihovaurioita kuin arvet ovat. Muutenhan kaikki naiset jonottaisivat ostamaan sellaista ihmetuotetta ;)  Ennaltaehkäisevänä tuotteena ja punoittaviin arpiin tämä saattaa toimia. Itse olen molemmissa raskauksissa öljynnyt ihoa joka päivä ja säästynyt pahemmilta arvilta. Usein sanotaan, että jos arvet ovat tullakseen, niitä ei voi estää. Itse uskon että kosteutus on hyvästä kun iho on kovassa rasituksessa. Sadan millilitran pipettipullo maksaa 20,99€.
Bottega Verden konseptiin kuuluu, että asiakas saa näytteitä mukaansa. Se on mielestäni todella hyvä asia. Ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Sain liikkeestä hyvän vinkin näytepussien käyttöön: älä leikkaa tai revi pussia kokonaan auki, vaan tee neulalla reikä pussiin ja  annostele tuote siitä. Tuote säilyy paremmin eikä sotke!

www.bottegaverde.fi