1 pkt (=6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan hunajamarinoituja Minuuttipihvejä
Pasta Basilico mausteseosta
3/4 dl vihreää pestokastiketta
pala punaista paprikaa suikaleina


Ripottele kanapihvien päälle pasta basilicoa.
Sivele pintaan vihreää pestoa ja pari paprikasuikaletta.
Käännä pihvit rullalle.
Paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä. Pudota lämpötilaa ja jatka paistamista, kunnes rullat ovat kypsiä.


Couscous

4 dl vettä
2 rkl kasvisfondia
4 dl couscousia
4 aurinkokuivattua tomaattia
1/2 paprika
1 prk salaattijuustoa öljyssä
1 rkl kuivattua basilikaa

Lisäksi 1 pkt halloumijuustoa

Kiehauta vesi ja kasvisfondi.
Nosta pois liedeltä.
Lisää couscous ja anna nesteen imeytyä muutaman minuutin ajan.
Silppua tehosekoittimessa aurinkokuivatut tomaatit ja paprikasuikaleet ja lisää couscousin sekaan. Lisää joukkoon myös salaattijuusto , basilika ja loraus juuston lientä.


Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista ne molemmin puolin kuumassa pannussa. Aseta viipaleet kanarullien päälle.

 

(Tämä ihana resepti on Hellapoliisin käsialaa. Tein pieniä muutoksia)