BEMER-Productline-normal.jpg

Olen aiemminkin käsitellyt Bemeriä blogissani: http://lilly81.vuodatus.net/lue/2013/02/bemer-biofysikaalinen-verisuoniterapia

Yläpuolella kuva (lainattu Bemerin sivuilta www.bemer.fi ) Bemer- laitteesta ja hoitomatosta.

Olen saanut apua Bemeristä liikunnasta palautumiseen, pigmenttihäiriöön ja satunnaisiin huonoihin yöuniin.

Vaiva kuin vaiva, siihen kannattaa hakea apua Bemeristä. Vaikka vaivoja ei olisikaan, kannattaa kokeilla Bemeriä terveyden edistämiseen. Perushoito on edullista, vain 10€ kerta.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Tämän takia käytämme BEMER-terapiaa hoitolaitoksessamme.

 

Nail Lounge myös myy ja vuokraa Bemer-laitteita.  Voit varata laite-esittelyn kotiisi tai Nail Loungeen tai osallistua maahantuojan esittelytilaisuuteen.

 Tiedustelut ja ilmoittautumiset p. 044 213 6606/Nail Lounge 

 tai p. 044 5615102/ Päivi Pilves