Vaalea sokerikakkupohja:

5 munaa (mielellään huoneenlämpöisiä)
sokeria
vehnäjauhoja
perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Voitele ja korppujauhota vuoka (halkaisija n. 24-26 cm). Ota esille kaksi saman kokoista lasia. Riko munat toiseen lasiin. Kaada toiseen lasiin saman verran sokeria. Kaada sokeri kulhoon. Mittaa tyhjentämääsi lasiin edelleen munien kanssa yhtä paljon jauhoja. Laita lasin pohjalle ½ dl kaaMittaa loput jauhot siten, että vehnäjauhoja tulee puolet ja puolet perunajauhoja. Laita päälle 2 tl leivinjauhetta ja sekoita lusikalla jauhot keskenään. Kaada munat kulhoon ja vatkaa sokerin kanssa vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhot munavaahtoon pienissä erissä varovasti käännellen. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa alatasolla 40 min. Kumoa pian paistamisen jälkeen.

Kinuskitäyte: (kinuskin maku ei ole kovin vahva)

5 dl Flora Vsipiä

2 prk maitorahkaa

4 dl kinuskikastiketta

3 tl liivatetta

3 rkl kylmää vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri, maitorahka ja kinuskikastike. Sulata liivatteet kuumaan veteen ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.

Kostuta kakku n. 2dl:lla sokeritonta mansikkamehua.

Päällystä kakku vadelmanmakuisella kaulintamassalla. Tee kukat ja vauva sokerimassasta muotilla. Valmista mekko käsin vauvan päälle.