Kävin eilen tutustumassa uuteen Byas- ihonhoitolaitteeseen.

Laite on vielä suhteellisen uusi juttu Suomessa.

Laitteen avulla hyaluronihappo viedään syvälle ihoon.

Pelkästään voiteet eivät ihmeisiin pysty, sillä voide jää ihon pintaan.

Laite käyttääkin hyväkseen iontoforeesia, sähköistä lihasstimulaatiota, mikrovärinää sekä radioaaltoja.

"Iontoforeesi on menetelmä, jossa sähkövirran avulla molekyylejä kuljetaan ihon päällimmäisten kerrosten läpi. Menetelmää on hyödynnetty lääkeaineiden kuljetuksessa.

2.2 Sähköinen lihasstimulaatio (EMS) on Wellstarin(laitetta maahantuova yritys) patentoima menetelmä, jossa lihaksia ”jumpataan” eli laite tuottaa impulsseja, joiden avulla lihaksia vahvistetaan.

2.3 Mikrovärinä saa kudokset värisemään ja ”hieroo” niitä. (mikä hyöty tällä on?)

2.4 Radioaallot lämmittävät kudoksia saaden rasvasolut kasvamaan ja hajoamaan, joten rasvan määrä vähenee käsiteltävällä alueella."lainaus täältä: http://rantakuntoon2014.omablogi.fi/

Esittelytilaisuudessa minulle tehtiin hoito toiselle puolelle kasvoja. Roll Onin näköisellä laitteella voidetta silmien alle ja otsaan. Käsittely ei tuntunut juuri miltään.

Sitten yhdellä aineella tehtiin kasvojen puhdistus ja käytettiin facelifter laitetta. Tämän jälkeen laitettiin toista ainetta ja kasvot käsiteltiin samalla laitteella. Laite värisi iholla. Silmien alla se tuntui hieman ikävältä.

Laite vaikuttaa sinänsä ihan mielenkiintoiselta. Uskon, että tekniikkaa hyödyntäen hyaluronihaposta voidaan saada suurempi hyöty. Epäselväksi jäi onko tällaisia vastaavanlaisia laitteita myynnissä.

Nasolabiaalijuonteiden luvataan poistuvan. Se on mahdotonta. Täyteainehoitoja itse tehneenä tiedän, että juonteet tarvitsevat paksua ainetta täyttyäkseen ja nostaakseen sen. Pintajuonteisiin tämä laite voi auttaa kosteutuksen myötä.

Byasilta löytyy myös body lifter- laite. Laitteen luvataan poistavan raskausarvet. Sitä se tuskin tekee sillä arvet vaativat järeämpiä keinoja kuten hiomista. Laitteen luvataan poistavan myös rasvaa. Voiko kotikäyttöönkin tarkoitettu laite olla näin tehokas. Tehokkaita laitteita saa käyttää hoitoloissakin vain lääkäreiden valvonnassa.

Eyelifterin luvataan poistavan tummat silmänaluset. Silmien allahan iho on hyvin ohutta ja tumma väri kuultaa läpi. Kun ihoa saadaan kosteuttua tehokkaasti, iho paksuuntuu, En tiedä toimiiko näin kevyt keino, mutta jos toimii niin sehän on loistavaa. Täytyy testata! :) Rajumpi keino on viedä täyteainetta suoraan silmien alle injektiona. Sitä en uskaltaisi kokeilla.

Yksi asia jäi minua vaivaamaan.. jos laite maksaa yli 500€, potentiaalisena ostajana  haluaisin esittelijöiltä hieman paremmin tietoa laitteesta ja hoidoissa käytettävistä voiteista.

plus%20ja%20miinus-normal.jpg

Iontoforeesi

 

ennen%20jaj%C3%A4lk-normal.jpg

Miksei kuvia ole voitu kunnon kameralla studiossa ja miksi kuvat on rajattu noin. Markkinointi on mielestäni pienestä kiinni. Minua ei ihan vakuuta nopeasti hutaisten otetut kuvat, vaikkakin tulos näyttää hyvältä jos se tosiaan on saatu laitteen avulla.

Olisin kaivannut suomenkielisiä esitteitä. Täältä voi lukea lisää: http://www.wellstar-company.com/?lang=en

Nail Loungeen on tulossa Byas- kasvohoidot. www.tpnaillounge.fi Kasvohoito on n. 75-80€.

Laitteita voi ostaa myös omaksi.