Päätin ottaa rakennekynnet uudelleen, en osannut elää ilman ;) Niinpä varasin netin kautta(näppärää!) ajan Nail Loungeen.

Ihana tunne oli pitkästä aikaa istua tuoliin ja kertoa toiveensa. Halusin stilettimalliset syyskynnet, joissa olisi ruskanvärejä, kultaa ja muutama timantti.

Oman kynnen pinta karhennetaan ja valitaan sekä kiinnitetään oikean kokoiset tipit eli jatkeet kynsiin. Ne leikataan sopivan pituisiksi ja asiakkaan toivoman mallin mukaisiksi. Sitten kynsi rakennettaan geelistä ja kovetetaan uv- lampun alla. Vinkki: ota käsi pois hetkeksi jo ennen kuin alkaa polttaa. Sitten kärkiin laitetaan valitut värit ja pinta hiotaan viilalla. Sen jälkeen tehdään koristelut ja laitetaan uv-kovettein lakka sekä kynsinauhaöljyä.

Nail Loungessa työnjälki on todella tarkkaa ja kaunista.

Tälläiset ihanuudet sain tällä kertaa:

syyskynteni-normal.jpg

 

Rakennekynnet värillisellä kärjellä maksaa 75€+koristelut yhteen kynteen 2-5€.

Kynnet teki Päivi Nail Loungesta:  www.tpnaillounge.fi

Samalla hoidettiin huulet kuntoon Mariacos Lips lifting- hoidolla. Hoito kosteuttaa todella tehokkaasti huulia. Sarjahoidolla saa huuliin täyteläisyyttä Huulet puhdistetaan ja niille levitetään hyaluron-nestettä joka imeytetään valon avulla. Lopuksi huuliin laitetaan hoitotuote. Kivuton tapa saada pulleammat huulet :)

Videon voit katsoa täältä: http://www.youtube.com/watch?v=LRM_nKODKec&feature=youtu.be

Ensimmäinen hoitokerta johon sis. kotihoitotuote, maksaa 63€, sen jälkeen hoito on 25€/kerta. Huom. lokakuussa saat huulihoidon vain 15€:lla!