Tällaisia Burt`s Bees- näytteitä saapui postissa mun testattavaksi. Paketissa oli soap bark and chamomile deep cleansing cream, coconut foot creme, hand salve, lemon butter cuticle creme ja radiance night creme.  

Burt`s Beesin tarina on mielenkiintoinen: Burt Shavitz on entinen lehtivalokuvaaja, joka muutti New Yorkista 80-luvulla pieneen mökkiin Maineen ja rupesi mehiläistenhoitajaksi. Burt eli mökissä täysin ilman mukavuuksia. Yhtenä päivänä hän tapasi Roxanne Quimbyn. Roxanne ryhtyi tekemään Burtin mehiläisvahan jäämistä kynttilöitä ja suosio oli suuri. Burt ja Roxanne valmistivat  ensimmäiset luonnonkosmetiikkatuotteensa vuonna 1991. Valmistus eteni huulirasvoista ja käsivoiteista muihin luonnonmukaisiin ihonhoito- ja vartalotuotteisiin. Huolimatta suosiostaan, Burt on asuu edelleen samassa mökissä. Nykyään Burt's Bees on koko Yhdysvaltojen parhaiten myyvä luonnonkosmetiikan tuotemerkki! Burts Bees tuotteita on saatavilla 30 maassa ja niitä löytyy yli 50 000 vähittäisliikkeestä. Suomeen Burt's Bees tuotteet saapuivat toukokuussa 2012.

Soap bark and chamomile deep cleansing cream on syväpuhdistava kasvojenpuhdistusaine. Supapuu eli kvillaja puhdistaa tehokkaasti ihoa, kamomilla ja aloe pehmentää, rosmariini ja auringonhattu vähentää tulehduksia. Tarkempi ainesosaluettolo löytyy ao. nettsivuilta. Voiteessa on mentolia, joten sitä ei kannata käyttää silmämeikin poistoon. Miinusta siis siitä, että tarvitsen toisen tuotteen silmämeikin poistoon. Muuten tykkäsin puhdistusaineesta, se tuoksui ihanalle ja tuntui mukavan viilentävältä iholla. Tuote ei kuivattanut ihoa ja tuntui puhdistavan meikit tehokkaasti ja mikä parasta: 97% ainesosista on peräisin luonnosta. 170g maksaa 15,90€.

Teen välillä jalkahoidon kotona. Mulle on tärkeetä, että jalkavoide ei ole liian paksua, eikä sen kuivumista joudu odottamaan liian kauan. Ärsyttää myös jos voide tahraa lattioita Coconut foot creme oli mun mieleen. Kevyt koostumus, ihana tuoksu ja hyvä kosteutus. Kookosöljy, lanoliini ja kasviperäinen glyseriini kosteuttaa jalkoja tehokkaasti. Kannattaa laittaa yöksi sukat jalkaan ja aamulla jalat on ihanan pehmeät. Tässä tuotteessa jopa 99,51% aineista on luonnosta. 120 g 16,90€.

Hand salve on  puolestaan valmistettu 98,05 % luonnon ainesosista. Mähän oon tunnettu tuoksu friikki laugh eli jos voide ei tuoksu, sen käyttö ei kiinnosta. Tämä tuoksui ihanalle! Voide sisältää mm. manteli- ja oliiviöljyä sekä mehiläisvahaa. Pidin myös voiteen koostumuksesta. En ole paksujen käsivoiteiden ystävä ollenkaan. Enkä muutenkaan juuri käsivoiteita käytä, mutta tää tuote oli niin ihana,että sitä on pakko käyttää. Tuote tekee myös suojakerroksen käsille. Ainoa miinus vaikeasti avattavasta purkista. 85g 11,80€

Suomalaisesta nettikaupasta ei ainakaan vielä ole saatavilla yö- eikä kynsinauhavoidetta. Kynsinauhavoiteita en normaalisti muuten käytä, sillä en ole kokenut niitä tarpeelliseksi. Ainoastaan kynsihuoltojen jälkeen minulle on laitettu voidetta kynsinauhoihin. Tässä voiteessa on ihana sitruunan tuoksu. Sama juttu, kuin käsivoiteen kanssa; miinusta purkista joka on varsinkin rasvaisin sormin hankala saada auki. Tuote on 100% luonnontuote. Se sisältää makeaa manteliöljyä, mehiläisvahaa ja kookosvoita. Tarkkaa hintaa en tiedä.

Yövoiteesta sain aika neutraalin kuvan. Se ei tuoksunut juuri millekkään enkä huomannut ihon kunnossa muutoksia. Täyteläinen yövoide sisältää kuningatarhyytelöä, joka on yksi ravitsevimpia luonnosta saatavia ainesosia. Lisäksi siitepöly kosteuttaa, kirsikkapuun kuoriuute rauhoittaa ja koivu-uute häivyttää juonteita. Tarkkaa hintaa en tällekkään tuotteelle osaa sanoa.

Plussaa siitä, että lapsillekkin on omat tuotteensa ja nettikaupassa on edullisia lahjapakkauksia. Aionkin ostaa tytöilleni shampoota ja kylpyvaahtoa ja itselle huulirasvan.

Tuotteita voi tilata täältä: www.iloveburt.fi. Lisätietoa myös täältä: www.burtsbees.om