Postissa saapui 2 pakettia Eye Majicin- taikaluomivärejä. Ensimmäisenä kokeilin vaaleaa sävyä shade 10. Ala-osassa on sinistä, keskellä pinkkiä ja yläosassa valkoista helmiäisluomiväriä.

Luomivärilapulla voi tehdä meikin todella nopeasti! Laput ovat näppäriä esim. matkalla tai kiireisinä aamuina. Paketissa on yhteensä 4 lappua.

Pohjusta luomi. Voit tehdä sen levittämällä meikkivoidetta/peitevoidetta ja puuteria luomelle tai käyttämällä silmämeikinpohjustusvoidetta. Sulje silmäluomi (kohta kulmakarvoja) ja paina lappu tiiviisti luomelle. Vedä lappu pois kohti ulkonurkkaa. Häivytä siveltimellä tai levityssienen tosella puolella.

Häivytin siveltimellä lähes kokonaan pois vaalean helmiäisen koska se tuli niin ylös, kulmaluulle saakka. Väriä jäi hieman paktin muoveihin kiinni. Paikkailin luomiväriä ottamalla sävyä siveltimellä muovista.

Suosittelen hyvää pohjustamista. Väri karkaili hieman luomivakoon sillä oli todella kuuma ja hiostava päivä. Yllättävän hyvin väri silti pysyi. Paketilla on hintaa 6,95€ eli yksi meikkauskertya maksaa n. 3,50€. Päivitttäisessä käytössä tulevat kalliiksi.Itse ostaisin näitä kiireisten aamujen pelastukseksi tai pakkaisin lomalle mukaan. Sävyvaihtoehtoja on 9 kpl. 

Luomivärilappuja saat  E-stylesta. http://www.e-style.fi/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=68