FLOW kosmetiikkaa valmistaa Vihreä Kosmetiikka Finland Oy, joka toimii Hyvinkään Wanhalla Villatehtaalla. Flow kosmetiikalle tärkeitä asioita ovat: puhtaat raaka-aineet, luonnollisuus; ei synteettisiä ainesosia ja vaikuttavuus. Myymälä sijaitsee hyvinkäällä kauppakeskus Willassa. Verkkokauppa toimii osoitteessa: www.flowkosmetiikka.fi Lista tuotteiden jälleenmyyjistä löytyy nettisivuilta. Flow kosmetiikan löydät myös Facebookista.

Tein pikaisen jalkahoidon Flow kosmetiikan kahdella tuotteella. Kuorin ensin jalat Piparminttu Jalkakuorinnalla. Tuotetta  levitetään kostutetulle iholle, kuoritaan jalkojen iho pyörivin liikkein, annetaan vaikuttaa hetken, huuhdellaan pois ja kuivataan jalat. Vaikuttavina aineina on mineraalipitoinen himalajansuola, hohkakivi, laskimoverenkiertoa parantava sypressiöljy ja viilentävä piparminttuöljy. Kuorinnan luvataan virkistää väsyneitä jalkoja, pehmentävän kovettumia sekä hoitavan kuivia ja halkeilevia kantapäitä. Kaikki raaka-aineet täyttävät eurooppalaiselta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit. Siitä iso plussa! 120 ml: purkki maksaa 14,90 € Pieni miinus kuivuudesta. Itse olisin kaivanut hieman lisää öljyä, jotta tuotetta olisi ollut helpompi levittää. Hohkakiven ansioista tuote oli tehokas.

Kokeilin myös Piparminttu Jalkavoita. Jalkavoin puolestaan luvataan kosteuttavan ja hoitavan kuivaa ihoa sekä halkeilevia kantapäitä. Voiteen sisältämä piparminttu raikastaa, viilentää ja virkistää, sypressi vähentää turvotusta ja on hyvä laskimoverenkierrolle. Tuotetta levitetään jalkapohjille ja säärille kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa sekä lievittämään turvotusta ja kuumotusta. Voidaan käyttää myös käsien tehohoitona. Jalkavoita säilytetään helteisellä säällä jääkaapissa, jos tuote sulaa koostumus voi muuttua. Kaikki raaka-aineet täyttävät eurooppalaiselta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit. Sertifioituja luomuraaka-aineita on 92%. 80 ml:n purkki maksaa 16,90€. Jalkavoi tuoksui todella hyvälle (tyttöni mukaan ihan purkalle ;) ) ja koostumus oli ihanan pumpulisen pehmeä. Kesähelteellä tuntuu mukavalta levittää jaloille viileää voidetta. Tuote ei tahrannut ja kosteutti jalat hyvin.  

Näillä tuotteilla on todella nopea ja helppo tehdä pikajalkahoito.