Sain testattavaksi Glossfinity kynsilakan sävyt Cerise ja Disco Pink sekä Colour Effect Flipstickin- punan sävyt Gipsy Red ja Melody Brown.

Kynsilakalla on uusi pullo, uusi koostumus ja 12 kpl uusia kiiltäviä sävyjä.

Kestävä koostumus suojaa kynttä ja ehkäisee liuskoittumista. Paranneltu nestemäisyys mahdollistaa tasaisen lopputuloksen. Lakan luvataan pysyvän jopa 7 päivää.

Kynsilakka pysyi siistinä nelisen päivää käsissä ja varpaissa reilusti pidempään. Kynsilakkaa oli todella mukava levittää ja lopputulos oli siisti. Missään muussa lakassa ei ole mielestäni näin hyvää, ohutta koostumusta.

Lakat tulevat myyntiin 1.5 ja ovh, on 9,50€.

 

 

Flipstickissä (kekseliäs nimi ;) ) on kaksi punaa samassa: tumma ja voidemainen sekä vaalea ja hohtava. Sävyt sointuvat toisiinsa, joten ne voi myös laittaa päällekkäin. Pidin eniten Gipsy Redin tummasta marilynmaisesta punasta (kuvassa). Punaa on helppo levittää ja se pysyy ihan hyvin, mutta itse en pitänyt sen tahmaisuudesta. Toinen puna oli sekoitus vaalempaa punaa ja kullanhohdetta. Parhaalta se näytti lisäämällä punaa alahuulen keskiosaan. Rusehtava huulipuna ei ole minun makuuni. Sävyjä on kuitenkin 3 muutakin, joten suosikki löytyy varmasti niiden joukosta.

Punat ovat myytävissä 1.5 alkaen ja ovh. on 10,90€.