Tuttavan 10- vuotta täyttävä tyttö toivoi apinakakkua. Löysin netistä kuvan tästä symppiksestä Uteliaasta Vilistä. Apinakakkuun teki mieli tehdä banaanitäyte, vaikka mustunutta banaanimössöä esim. mansikkakakussa vierastankin. Päätin kokeilla banaania suklaan kaverina. Tummumista ehkäisin sivelemällä banaaniviipaleet sitruunamehulla. Siitä tulee raikas makukin!
Tumma sokerikakkupohja (leikkaa kolmeen osaan)
Täyte kahteen väliin:
260g maitosuklaata
200g:n prk vaniljarahkavalmistetta
5dl flora vispiä
2 banaania
sitruunamehua
Vatkaa kerma ja sulata suklaa. Sekoita rahka suklaa-kermaseokseen. Viipaloi banaanit ohuiksi ja sivele pintaan sitruunamehua.
Kostutukseen vaniljamaitoa.
Levitä täyte ja banaaniviipaleet kakun väleihin.
Päällinen on banaanin makuista kaulintamassaa. Alla 4dl kermavaahtoa (ja 2rkl vaniljakreemijauhetta). Banaanit ja Vilin kuvan tein vaahtokarkkimassasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.