Olen nyt parisen viikkoa käyttänyt Laveran luonnonkosmetiikkaa. Hinta-laatsuhde on hyvä. Laveran kaikki tuotteet on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Valikoimasta löytyy tuotteet koko kehon hyvinvointiin: kasvojen-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä värikosmetiikkaa.

Lavera Gentle Foaming Cleanser –puhdistusvaahto sisältää luomumalvaa, jolla on rauhoittava vaikutus sekä luomumanteliöljyä, joka suojaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Tuote on NaTrue-sertifioitu ja vegaani. 100ml pumppullo maksaa n. 12,20€ Tykkäsin puhdistusvaahdon koostumuksesta. Ei tuoksunut oikein millekkään. Puhdisti silmämeikinkin hyvin eikä kuivattanut ihoa.

Lavera Wild Rose 24h Moisturizing Cream –24 h kosteusvoide kuivalle iholle: Kosteusvoide tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja pintaryppyjä. Kallisarvoiset raaka-aineet, kuten makadamiapähkinäöljy, saa ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeämmältä sekä auttaa sitä uudistumaan. NaTrue-sertifioitu, vegaani 30ml n. 19,80€. Tykkäsin tämän tuoksusta, ihana! Imeytyi hyvin iholle, ei tukkinut ihohuokosia.

Lavera Purifying Scrub kasvojen kuorintavoide: Kaikille ihotyypeille. Iho näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja raikkaammalta kuorinnan jälkeen. Pienet pyöreät jojobarakeet kuorivat ihon pinnan hellästi poistaen siitä epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Ginko kirkastaa ja jättää ihon pinnan raikkaaksi. NaTrue-sertifioitu, vegaani. 50ml n. 9,95€. Iho tuntui puhtaalta ja voide imetytyi hyvin kuorinnan jälkeen.

Lavera Calendula Balancing Mask –Tasapainottava naamio sekaiholle: Kuulas ja kaunis iho 10 minuutissa. Naamio kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Mangonsiemenvoi on erinomainen sekaihon ravitsemiseen ja suojaamiseen. Käytin tätä 1-2 kertaa viikossa. NaTrue-sertifioitu, vegaani 10 ml n. 3,95€ Aivan ihana tuoksu! Nautinnollinen hetki, kun makaa sohvalla tämä naamio kasvoilla. Ainoa miinus siitä, että naamio meni rullalle, kun sitä yritti hieroa ihoon.

Lisätietoa: www.lavera.fi Jälleenmyyjät löytyvät myös nettisivuilta:  http://lavera.fi/jalleenmyyjat