Ensin hieman Frantsilan historiasta: "Frantsilan perustajat Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier ovat 30 vuodessa kehittäneet intohimollaan terveyteen ja yrtteihin korkealaatuiset Frantsilan luomuyrttituotteet sekä luontaishoidolliset kokonaisuudet ja –koulutukset jotka tunnetaan Japania myöten. Frantsilan Luomuyrttitilan pääpaino on kotimaisten luomuyrttien viljely, jalostus ja myynti. Suomalaisen kansanlääkinnän ja nykytutkimuksen yhdistelmällä Frantsilassa on kehitetty yli kaksisataa itsehoidollista luomuyrttituotetta kuten yrttiteitä ja yrttiuutteita sekä ihonhoito-, luonnonkosmetiikka-, kylpy- ja saunatuotteita. Luonnonmukainen viljely, paikallisuus ja eettinen yrittäjyys näkyvät frantsilan toiminnassa edelleen. Yritys on pysynyt pienenä ihmisläheisenä ja korkealaatuisena."

Olen käyttänyt viikon ajan Frantsilan Midsummer Rose eli juhannusruusu- sarjan ravitsevaa kasvovoidetta. Pidän tuotteesta kovasti. Se ei tuki ihohuokosia ja  imeytyy todella hyvin. Voide tuoksuu ihanalle ja pakkaus on todella kaunis (kuva alla), sen jättää mielellään esille. Voide kosteuttaa tehokkaasti ja se sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Hintakin on sopiva n.18,90€.

Frantsilan tuotteethan eivät sisällä mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja, joten voidetta uskaltaa laittaa myös lapsen iholle. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein. Plussaa siitä.

Voide sisältää luonnon antioksidantteja ja yrttien tehoaineita. Se sopii hyvin kuivalle, normaalille sekä couperoottiselle iholle ja ehkäisee ryppyjä.

Kasvovoide sisältää mm. argaania, avokadoa, tyrniä, ruusunsiementä ja helokkia sekä aromaterapeuttisia eteerisiäöljyjä. Kotimaisten luomuyrtti- ja kukkaterapiauutosten tehoaineet parantavaa ihosolukon uudistumista. Ne auttavaa ihoa suojautumaan stressiltä, väsymykseltä ja saasteilta.

  frantsila-normal.jpg

Lisää voit lukea täältä: http://www.frantsila.com/product/midsummer-rose-ravitseva-kasvovoide/

Tuotteita on saatavilla lähes kaikissa luontaistuotemyymälöissä, ekokaupoissa(ja nettikaupoista) sekä suurimpien tavaratalojen luontaistuoteosastoilla.