Nyt sokeroinnin voi tehdä helposti kotona! Eikä tarvitse polttaa itseään omatekoisella sokerilla. Vartalosokeri on riittoisaa, edullista ja turvallista käyttää. Tulos säilyy useiden viikkojen ajan.

Kokeilin ensiksi sokerointia käsivarsiin. Lämmitin veden vedenkeittimellä. Laitoin purkin kattilan pohjalle ja kaadoin vettä kanteen saakka ja laitoin kattilalle kannen. Annoin sokerin sulaa n.15 min. Desinfioin käsien ihon desinfiointiaineella. Otin sokeria vähän, reilun viinirypäleen verran,  (1/5 riittää koko vartalon käsittelyyn) sormilla purkin reunoilta. Sokeri on valmista kun se tuntuu lämpimältä ja pehmeältä ja se irtoaa hyvin purkista. Venyttelin sokeria sormilla n. 2 min , jolloin sokeri muuttui vaaleaksi ja tarttuvaksi. Kastoin sokerin kulmaa hieman lämpimään veteen ja jatkoin venyttelyä minuutin ajan. Varmistin vielä kokeilemalla, että sokeri on tarttuvaa.

Käsittelin aluksi pienen alueen kerrallaan, suositus on n. 5cm:n alue. Levitin sokerin iholle karvan kasvusuunnan vastaisesti. Nykäisin sokerin karvankasvusuunnan myötäisesti. Sokeri nykäistään nopeasti ja ihonmyötäisesti, ei nostaen. Karvat lähtivät helposti ja kivuttomasti pois. Kun tekniikan oppii, sokerointi on yllättävän nopeaa! Ja etenkin palkitsevaa, kun karvat pysyvät poissa viikkoja.  

Ainoa ongelma mihin törmäsin (johtukohan lämpimästä ja hiostavasta säästä) oli sokerin tarttuminen ihoon.  Lisäsin uutta sokeria purkista ja laitoin sokerin hetkeksi jääkaapiin. Sokeri lähti pois iholta toisella sokerilla nyppimällä.

Kokeilin karvanpoistoa myös kainaloista. Laitoin varmaan liikaa talkkia, kun sokeri ei tarttunut ihoon. Jätin homman sikseen ja päätin pyytää kosmetolgiystävääni avuksi. Koin haastellisena ihon venyttämisen.  

Seuraavaksi aioin kokeilla karvanpoistoa sääristä. :)

Käyttöohje-video löytyy täältä:  http://www.youtube.com/watch?v=mW57yVIPkxE

 

Easy Sweet- vartalosokeria voit ostaa lukuisien jälleenmyyjien lisäksi myös verkkokaupasta www.sokerointikotona.fi  Jälleenmyyjät löytyvät myös nettisivuilta.