130 g pandan valkosuklaata
1 pss Marianne muruja
200 g tuorejuustoa
5 dl vispikermaa
Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa. Lisää tuorejuusto, Marianne murut ja sulatettu suklaa kermavaahdon joukkoon ja sekoita.
keskiviikko, 9. toukokuu 2012
130 g pandan valkosuklaata
1 pss Marianne muruja
200 g tuorejuustoa
5 dl vispikermaa
Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa. Lisää tuorejuusto, Marianne murut ja sulatettu suklaa kermavaahdon joukkoon ja sekoita.
Testaan kosmetiikkaa ja leivon siinä samassa täytekakkuja vain mielikuvitus rajana. Olen ammatiltani hammashoitaja ja meikkaaja. "Kauneus"- osiosta löytyy kuvia tekemistäni meikeistä ja kampauksista. Meikkejä ja kampauksia teen Eezyn kautta markkinointinimellä Lily`s make up. Löydät sekä LilyCeen että Lily`s make upin Facebookista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.