200g: 1prk vaniljarahkaa
260g Maraboun mint crokant- suklaata
5 dl vispikermaa
Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Sekoita rahka ja sula suklaa kermavaahdon joukkoon. Levitä kakun väliin ja anna jähmettyä jääkaapissa.
sunnuntai, 28. elokuu 2011
200g: 1prk vaniljarahkaa
260g Maraboun mint crokant- suklaata
5 dl vispikermaa
Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Sekoita rahka ja sula suklaa kermavaahdon joukkoon. Levitä kakun väliin ja anna jähmettyä jääkaapissa.
Testaan kosmetiikkaa ja leivon siinä samassa täytekakkuja vain mielikuvitus rajana. Olen ammatiltani hammashoitaja ja meikkaaja. "Kauneus"- osiosta löytyy kuvia tekemistäni meikeistä ja kampauksista. Meikkejä ja kampauksia teen Eezyn kautta markkinointinimellä Lily`s make up. Löydät sekä LilyCeen että Lily`s make upin Facebookista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.